De afgelopen maanden stonden voor ons in het teken van de verdere ontwikkeling en groei van de Van Iersel Groep. Op zoek naar mogelijkheden vond Ronald van Iersel in Rob Basten van Lecoba een gelijke. Lecoba BV in Wintelre is ook een aanbieder van tuin- en parkmachines en al 43 jaar een betrouwbare partner voor haar relaties in de Nederlandse Kempen. We delen dezelfde passie voor techniek en onze werkgebieden en assortimenten zijn complementair. Op 4 juni jl. vond de aandelenoverdracht plaats en sloot Lecoba BV zich aan bij de Van Iersel Groep.

Wat betekent dit voor onze klanten? Daar kunnen we kort over zijn. Deze bedrijfsovername brengt geen merkbare veranderingen met zich mee. De komende tijd wordt er vooral achter de schermen gewerkt aan het behalen van synergetische voordelen. Maar we beloven dat we de voordelen direct met zullen delen. Daar mogen onze klanten vanuit gaan!

We danken iedereen voor het vertrouwen en kijken ernaar uit iedereen te treffen bij één van onze bedrijven.