We hebben er lang op moeten wachten, maar eindélijk mag het weer eens. Op 16 oktober aanstaande is het al zover; dé Open Dag van Van Iersel voor onze Oisterwijkse entiteiten. En daarbij schuwen we niet om weer eens ouderwets uit te pakken. Demo’s van onder andere Milwaukee, Stihl, Hikoki, Iseki en alle aandacht voor uiteenlopende thema’s, waaronder onkruidbestrijding en elektrische voertuigen.

Kroon jezelf tot officieel Oisterwijks kampioen bladblazen en leg een parcours af met een zeroturnmaaier of elektrische kruiwagen. Laat je verrassen door de kunst van het betonboren- en zagen. En natuurlijk is er alle ruimte na afloop voor een hapje en een drankje.
We beginnen de dag om 08.00u en zijn tot 16.00u aanwezig om jullie te laten genieten van al het moois dat Van Iersel Groep te bieden heeft.

U kunt deze dag niet op ons eigen terrein terecht om te parkeren. Dit kan bij onze buren van TS Trucks (Sprendlingenstraat) en Basiq Dental (Bedrijfsweg). Verder is er volop gelegenheid om met de fiets, te voet of per trein te komen. De parkeergelegenheden zijn op onderstaande afbeelding weergegeven.

Graag tot dan!